И ниските цени на бензина няма да спасят гръцките пишман-тар


Мнения: 1729
Регистриран на: 15 Фев 2011, 12:24
МнениеПубликувано на: 25 Мар 2016, 18:19
И ниските цени на бензина няма да спасят гръцките пишман-тарикати

Картинката е ясна... тарикатът Варуфакис предвидливо скочи от насочилият се/насочен?!??/ към пропастта влак, след като предвидливо колегите му не се съгласиха с плана му за обявяване на дефолт, но пишман-тарикатът Ципрас явно изпитва оргазъм от властта да държи кормилото на потъващия гръцки Титаник.

Толкова за безименния "експерт" по цените на бензина и "спасението" на Гърция, в която масово гъркините проституират, за да си изплащат борчовете под формата на всевъзможни кредити и заеми за всякакви парцали... не че и голям процент от тях преди това не са го правили, но може би не толкова явно и в не толкова интензивни мащаби. За любопитни подробности вижте излезлия преди повече от година материал в Гардиан под името "Гръцките избори: Проституцията - скритата цена на икономическата криза", в която се обсъждат, наред с другите теми, и законодателството за сексуалните работнички.

Толкова за брюкселските психикономиатри, на които дори и джихадистите да отрежат главите, няма да спрат да пропагандират "ценностите" на еврогеизЪма.

Въпрос на колко време е екзитуса или когато на подрежданите толкова десетилетия плочки от домино им е достатъчно някой само да докосне (или може би духне?;) крайната плочка, от която и да е от двете страни на конструкцията. Впрочем, плочките вече падат шеметно, но колцина са тези, които го виждат и реагират? Първият беше Орбан, вторият - Качински, кой ли ще е третият?!?

....
http://www.telegraph.co.uk/women/womens ... risis.html
Prostitution: The hidden cost of Greece's economic crisis
As the Syriza party prepare to take power in Greece, promising anti-austerity reforms, Rebecca Reid explains why it's the country's laws around sex work that need updating.

By Rebecca Reid

3:51PM GMT 26 Jan 2015
.....


http://inosmi.ru/politic/20160325/235864827.html
Спустя год Ципраса у власти, Греция в тупике
Кризис в Греции

Некогда бившие рекорды рейтинги премьера сегодня покатились вниз.
25.03.201641104
Tweet
Мария Малагардис (Maria Malagardis)
http://www.liberation.fr/planete/2016/0 ... se_1428645
Умът на мъжа се познава по броя на децата му, а мъдростта - по броя на синовете му.

Назад към Икономика

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта

cron