ПРАВИЛАТА

Правилата

Мнения: 279
Регистриран на: 17 Яну 2011, 23:00
МнениеПубликувано на: 15 Фев 2011, 23:16
Без да си присвоявам правомощията и задълженията на модератора на този форум, ще опиша някои от най-основните правила към които ще се придържаме. Ако пропусна или сбъркам нещо, нека модератора да ме поправи.

1. Демографи.орг не поема никаква легална отговорност относно думите и действията на членовете на неговия форум.

2. Всеки може свободно да споделя мислите и идеите си тук.

3. Мнения приканващи към физическо или психическо насилие спрямо хора, животни и нечия частна собственост ще бъдат изтрити. Когато подобни изяви започнат да зачестяват, нарушителят ще бъде баниран от форума.

Молба: искам да помоля всички да бъдат по-толерантни и сдържани при общуването си с останалите съфорумници. Щом сме в този форум, значи се борим за едно и също нещо, като единствената разлика между нас ще е в това как да го постигнем. Ако на моменти нарушавате нормите на нормалното общуване, няма да бъдете банирани от форума, но не се учудвайте ако никой не иска да общува с вас. Ако някога се разрастнем достатъчно, бих допуснал, че срещу нас ще има редица провокации на които е желателно да не се поддаваме.
Аватар
Администратор
Мнения: 8
Регистриран на: 01 Яну 2011, 03:03
МнениеПубликувано на: 09 Фев 2013, 20:14
4. Това е форум за демографските проблеми на България(може да се анализират и демографски проблеми на други страни за сравнение). Нека потребителите не забравят за какво е този форум! Всякакви други теми и мнения различни от тематиката на сайта ще бъдат санкционирани!

09.02.2013
Изображение

Назад към Прочети преди да пишеш

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта

cron