Традиция, морал>хомосексуализъм, сексуална революция

Аватар
Мнения: 61
Регистриран на: 17 Фев 2011, 10:44
МнениеПубликувано на: 28 Юни 2012, 13:27
http://monarchism.blog.bg/politika/2012/06/28/tradiciia-moral-gt-homoseksualizym-seksualna-revoliuciia.973547

След два дни ще се проведе поредното хомосексуално извращение - т.нар. "София прайд 2012". Сега тази отвратителна сатанинска проява на содомия ще бъде подкрепена и от известни личности на пост-комунистическия "шоубизнес". Как стигнахме до положение, в което извратени хора парадират със заболяването си, а нацията апатично гледа отстрани?

След 9-ти септември 1944 г. традиционното българско семейство бе унищожено чрез ликвидиране на здравия патриархален морал на обществото. Как се случи това?

- Православната църква се заменя с комунистическа креатура подвластна на ОФ/БКП;
- Светото тайнство на църковния брак се заменя с т.нар. "граждански брак";
- Мащабната урбанизация отделя българина от земята превръщайки го в "полу-гражданин" обитател на панелно жилище с максимум 2 деца;
- Феминизъм и еманципация - действащи като сярна киселина върху традиционното християнско семейство;
- Отнемане на частната собственост и възможността на българите да бъдат независими и сами да изхранват семействата си;

През 1990 г. резултатите са налице - безбожен народ, масови разводи и пропаднали семейства, абортите са превърнати в практика, демографски срив, обезлюдели села. Българинът успешно бе превърнат в "съветски човек".

Какво предложи либералната демокрация обаче? Вместо връщане към патриархалните традиции на Третото Българско Царство т.нар. "преход" продължи духовната нищета и самоубийственото поведение със средствата на "Сексуалната революция" - порнография, "съвместно съжителство", издигане на сексуалните отношения в култ, открито пропагандиране на секс с повече от един партньор, контрацепция, "смесени бракове" и не на последно място радикалното разпространение на мита, че хомосексуализмът е нещо нормално. Към тази група можем да сложим и т.нар. "сексуално образование" на децата, което би трябвало да ги предпази от венерически болести.

Упадъкът на нравите резонно води до нови и най-различни заболявания, регулиращи покварата. Голяма част от психолозите и лекарите са безбожници и в тяхната представа правилно е да научиш млади хора как се слага презерватив, не как да имат семейство и да бъдат с един партньор в живота си. Хипи "културата" и всичките негативи, които тя носи - разврат, наркомания, пиянство и пр., се възприеха като антикомунистическо поведение. Преливане от пусто в празно.

Проблемите на съвременното българско общество са много. Първопричината за всичко е отстъплението от Божиите повели. Изходът е само един.

Едно интересно интервю по повод "сексуалната революция", мега извратенякът Алфред Кинси и хомосексуалистите:


Д-р Риисман моля, разкажете ни повече за себе си. Каква е вашата основна специалност? Разкажете ни за постиженията си и защо може да ви се доверим?

Питате защо да ми имате доверие? Основно защото сами може да проверите какво говоря, документацията е на сайта ми (http://www.drjudithreisman.com) и в книгите и изследванията, които съм правила.

Второ, аз потвърждавам истини които повечето слушатели усещат че са верни. Трето, аз не получавам пари или специални привилегии заради моите становища и четвърто, аз съм напълно честна и съм издържала на обиди, подигравки, заплахи и цензура от страна на силните на деня

Аз също така се боря за един добър свят за моите внуци и с такава цел изкарах докторат по философия и се отказах от обещаваща кариера като сценарист в телевизия.

Вие вероятно сте най- големият критик на Алфред Кинси. Защо?

Кинси имаше много сериозни и известни критици когато издаде книгите Sexual Behavior in the Human Male (1948 г.) и Sexual Behavior in the Human Female (1953 г.), но техните гласове бяха заглушени от мощната медийна кампания платена от The Rockefeller Foundation, така че широката общественост не разбра за каква измама и злоупотреба става въпрос.

Освен това, даже най-прозорливите критици не можеха да приемат сексуалното блудство с деца, бруталното изнасилване на бебета и деца което е било част от "методологията" използвана от екипа на Кинси за "изследване" на детските "оргазми".

От историческа гледна точка, какви са последиците, когато едно общество напълно прегърне сексуалната революция? Кой ще пострада най-много?

Като се има предвид криминална и финасовата разруха, която ще последва когато се разпадне семейството основано на майка и баща, може да се каже че добрите нрави в цялото общество ще пострадат. Но винаги когато обществото реши да е нарцисистко и ориентирано към удоволствията, първите жертви ще са децата. Това е така исторически и в различните култури. Излиза че колкото по сексуално контролирани са хората, толкова по-здрави и щастливи ще са децата и обществото като цяло.

Как бихме могли да се справим с разрухата и да оставим по-добро бъдеще за идните поколения?

Убедена съм, че повечето хора търсят щастие, което изисква любов и стабилност. Това, което може да върне хората отново в правия път е да разберат как са били излъгани и манипулирани от сексуално извратени и неуравновесени “учени” и техните порнографски последователи. След това връщането на законодателството (на САЩ, бел. прев.), там където беше то през 1948 г. Хората все още живееха добре след Втората световна война, когато обществата криминализираха блудството, прелюбодейството, съжителството, содомията, аборта, цялата порнография, променящи мозъка лекарства и др. Опасявам се, че тези закони бяха нашият единствен източник на добри нрави.

Защо обществото трябва да се противопоставя на гей активизма?

Гей активистите са нанесли сериозни щети на обществото, защото техните интереси са противоположни на интересите на децата, жените и цялото общество. Всяка победа за гей активистите е загуба за гражданското общество. Преглед на гей литература, книги, новини, туристически гидове, филми и истории показва враждебност към всякакви форми на сексуален контрол - нещата винаги стигат до публичен секс, сексуален достъп до деца, разпространение на болести, демонизация на всеки човек и всяка група, която има друго мнение и се противопоставя.

Какъв е най-ефективният начин да се противопоставяме?

Образование, разбира се. Трябва да имате достъп до медиите с факти, някои от които извадени от хомосексуална литература. Трябва да се знае истината за началото на хомосексуалното и пансексуалното движение - Алфред Кинси е бил брутален психопат, който твърдеше, че изнасилването на невръстни деца на възраст от два месеца нагоре, е легитимно “изследване” на човешката сексуалност. Цялото сексуално образование от тогава насам произлезе от непотизма присъща на тази измама. Трябва да го разобличим като такова и да го отменим. Отделно, вашите политици и учители трябва да знаят истината.

Смятате ли че гей активистите лъжат и умишлено заблуждават широката общественост?

Да, човек трябва да лъже ако иска да преобърне установената морална система.

Кои са най-големите им лъжи и неверни твърдения?

Първо, ключовите лъжи са по отношение на самите тях и тяхното минало. Знаем че повечето хомосексуалисти са били жертви на сексуално блудство като деца и това цял живот им създава проблеми. Това са деца, чието доверие е било предадено от възрастната част от обществото, допуснала злоупотребата с тях в ранна възраст. Като общество ние сме били отговорни да защитаваме децата си от такова насилие и сериозно сме се провалили в това.

Ядосани до края на живота си, подобни наранени деца порастват в мъже и жени, които ще накарат обществото да си плати за стореното. За съжаление това не носи изцеление на раните в детството им, а разпространява заразата, най-вече сред децата, които са най-уязвимите.

С какво тази пропаганда застрашава обществото?

Аз вече отговорих - болести, престъпност, разпад на семейството, падение на добрите нрави.

Вие сте казвали че гей активистите вербуват и развращават деца с цел да ги превърнат в хомо/бисексуални. Моля пояснете.

Както вече стана дума, сексуалното блудство е в основата на повечето хомосексуалисти. За жалост, някои от тези които са били наранени впоследствие нараняват други като начин да успокоят собствената си болка. Това е често срещано.

Но в днешни дни привличането на последователи се прави и сред тези, които никога не са били сексуално малтретирани, но съчувстват на жертвите на подобно насилие. Със сигурност разбирам тази емоция, да си честен, да не съдиш другите. Това е добра, грижовна и съпричастна емоция, което е чудесно нещо сред младите хора, но то се използва от гей активисти, които в САЩ имат достъп до деца чрез училищата.

През 2002 г. българските гей активисти свалиха възрастовата граница за хомосексуални сношения до 14 години. Преди това беше 18 години. Аргументът им беше че има дискриминация защото възрастовата граница за хетеросексуална интимност беше 18. Моля коментирайте последствията и опасностите на това решение.

Приемането за нормално хомосексуалното изнасилване на момчета и лесбийското на момичета (тъй като всеки сексуален акт с деца под 18 години е в действителност изнасилване) винаги води до това искане. Първо да бъде снижена възрастта, на която може да се изнасилва момиче и след това да се включи и възможността да се изнасилва и момче.

Стремежът да бъдат промотирани безразборните сексуални връзки поставя в опасност всяко едно дете. По принцип гей движението, както и педофилското движение, винаги са искали сваляне или премахване на възрастовата граница.

В България имаше идея хомосексуална тематика да бъде включена в учебниците. Какво е Вашето мнение като специалист?

Сигурна съм че споменаването ще бъде изцяло положително и ще се твърди че хомосексуалността е нормална, без да се споменава че всъщност ранното сексуално блудство е често срещана причина. Това се прави с цел да се спечели симпатията на детето, да се отдели то от възгледите на своите родители и да се увеличи гей лобито.

Правилно ли е да се каже, че гей активистите обръщат много внимание на деца?

Да.

Какви са последствията? Какво да направят родителите за да предпазят своите деца?

Ами това, което до момента споменах. Като се има предвид ХИВ/СПИН и други болести предавани по полов път, за които обществото плаща с пари от данъци, както и неизбежното легализиране на порнография, марихуана и други наркотици - защото те са важни за начина на живот промотиран от гей движението, цената е висока.

България има сериозни демографски проблеми. Коефициентът на плодовитост е нисък, раждаемостта също. В обществото непрекъснато тече дискусия на различни нива как да се справим с този проблем. Какво мислите вие? Какъв е най-добрият начин трайно да увеличим коефициента на плодовитост над 2.1?

Забранете всякаква порнография (независимо дали мека или твърда) в реклами, филми и т.н. Подкрепяйте брака и плодовитостта ще се увеличи.

Какъв съвет бихте дали на България и българския народ?

Направете така че вашите политици, учители, законодатели и свещеници да се държат отговорно.

Източник - mamaitatko.com/reports/Интервю_с_д-р_Риисман.html

Мнения: 1728
Регистриран на: 15 Фев 2011, 12:24
МнениеПубликувано на: 28 Юни 2012, 14:56
Причините са ясни, поне за тези, които имат очи да ги видят и интелектуален радикализъм (или радикален интелектуализъм?) да ги заявят;)

В тая светлина, един повече от любопитен прецедент:

http://www.cbn.com/cbnnews/insideisrael ... isemitism/

Квинтесенцията: "... the District Court of Cologne outlawed circumcision. The court further stated that parents don't have the right to impose their faith on a child."

Спецификата е повече от специфична, вярно, но все пак почернената част от пасажа е основополагаща за Новия Световен Ред?
Умът на мъжа се познава по броя на децата му, а мъдростта - по броя на синовете му.

Мнения: 1728
Регистриран на: 15 Фев 2011, 12:24
МнениеПубликувано на: 16 Юли 2012, 13:10
Eдин хубав научен материал по темата:

http://www.scilogs.eu/en/blog/biology-o ... ft-version

Заглавието на статията е и квинтесенцията.
Умът на мъжа се познава по броя на децата му, а мъдростта - по броя на синовете му.

Мнения: 1728
Регистриран на: 15 Фев 2011, 12:24
МнениеПубликувано на: 28 Юли 2012, 08:59
http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=939238

Мдаааааааа...

Някакви коментари в светлината на по-горните постинги?

Има ли желаещи?
Умът на мъжа се познава по броя на децата му, а мъдростта - по броя на синовете му.

Мнения: 1728
Регистриран на: 15 Фев 2011, 12:24
МнениеПубликувано на: 03 Авг 2012, 09:52
http://www.bbc.co.uk/news/uk-politics-18519395

EU should 'undermine national homogeneity' says UN migration chief
----

Как ли ще му стоят на въпросния "юнак" тужурка и препасан наган?

Отговор: като излети.
Умът на мъжа се познава по броя на децата му, а мъдростта - по броя на синовете му.

Назад към Причини за катастрофата

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта

cron