Защо лихвените проценти няма да се върнат към нормалните

МнениеПубликувано на: 24 Мар 2016, 11:16
Bill Bonner: Why interest rates are NEVER going back to normal
From Bill Bonner, Chairman, Bonner & Partners:
http://thecrux.com/bill-bonner-why-inte ... to-normal/

МнениеПубликувано на: 25 Мар 2016, 18:28
Gero написа:Bill Bonner: Why interest rates are NEVER going back to normal
From Bill Bonner, Chairman, Bonner & Partners:
http://thecrux.com/bill-bonner-why-inte ... to-normal/

Страхотна статия, направо гениална с простото си и ясно обяснение защо нещата са такива, каквито са. И защо обикновените американски хорица, които превиват гръб да бачкат и на които Федът им пие кръвта и банкстерите играят кърваво хоро покрай прясно изкопаните гробове на американските дребни и средни, че и едри бизнесмени, ще гласуват масово за Тръмп. Единственото ми опасение е Тръмп да не се окаже поредният кьорфишек, казано по простонародному, или подставена фигура на същите тия негодници от вселенски мащаб.

Впрочем, ако е така, да не дава Господ, гражданската война в САЩ е неизбежна. С всичките си последици и за останалия свят.
Умът на мъжа се познава по броя на децата му, а мъдростта - по броя на синовете му.

МнениеПубликувано на: 26 Мар 2016, 07:11
Мисля че трудно в новата юдея се става милиардер,ако не си с "връзки"с господарите?!

МнениеПубликувано на: 27 Мар 2016, 10:27
Gero написа:Мисля че трудно в новата юдея се става милиардер,ако не си с "връзки"с господарите?!

Продължителен и доста сложен спор... за мен САЩ не са "новата юдея"... все още. Докато действа Декларацията за Правата, в частност Първата и Втората добавка. Не че войната срещу тях не е на живот и смърт.
Умът на мъжа се познава по броя на децата му, а мъдростта - по броя на синовете му.

МнениеПубликувано на: 27 Мар 2016, 13:55
Все едно ...да пожелая успех на Тръмп....по-зле не може да стане,само по-добре!

МнениеПубликувано на: 27 Мар 2016, 17:09
Gero написа:Все едно ...да пожелая успех на Тръмп....по-зле не може да стане,само по-добре!

И аз му желая успех, за мен определено е по-малката злина. Дано е автентичен. Най-малкото е представител на по-благоразумната част от върхушката.

Назад към Икономика