За да не ви изненада рухването на системата "нефтодолар"


Мнения: 1729
Регистриран на: 15 Фев 2011, 12:24
МнениеПубликувано на: 08 Авг 2015, 14:37
За да не ви изненада рухването на системата "нефтодолар"

За да не ви изненада рухването на системата "нефтодолар", създадена от другарите Хенри Кисинджър и верния му съратник Ричард Никсън, прочетете внимателно статията и си водете бележки, за да не забравите какво трябва да правите. После да няма "ама аз, такова..." или "защо не ни предупредиха?" Ето, предупреждавам ви, оттук нататък отговорността за вас си е изцяло ваша, а ако между вас има идиоти да се надяват на политиците, за тях специално заявявам: "Вие специално за нищо не се бойте, не правете деца, продайте си земята и къщите на село, изгонете си децата (ако случайно имате) в чужбина, за вас специално са създадени социалната държава, пенсионното дело, детските добавки, платеното майчинство и всички останали благинки от Княза мiра сего".

--------
http://ftmdaily.com/preparing-for-the-c ... ar-system/
Preparing for the Collapse of the Petrodollar System
The Rise of the Petrodollar System: "Dollars for Oil"
by Jerry Robinson
Умът на мъжа се познава по броя на децата му, а мъдростта - по броя на синовете му.

Мнения: 1729
Регистриран на: 15 Фев 2011, 12:24
МнениеПубликувано на: 07 Фев 2016, 21:39
Иран: "Ще продаваме нефт и газ само за евро!"

Е тва е. За такива заявления поопънаха Саддам и Кадафи, но сега ще е повече от интересно дали ще се опитат поопънат цял Иран, доста голям залък е, някой може и да се позадави при опита.

Накратко: Иран ще продава нефта по новите вече договори и старите все още неизплатени, само в евро. Това е началото на края на нефтодолара както го знаем. Беше творение на суперсуперсупердругаря Кисинджър, който явно само заради това стори ихтибар на Вовата, за никакви Украйна и Сирия не става дума. Златото и среброто се продават като топъл хляб, цената им расте с часове, супердругарите югоизточните ни съседи се дръгнат яко по бръснатите вратове какво да правят с Алепо, да влизат ли в Сирия, да не влизат ли... до 2-3 дни ще стане ясно ще има ли наистина трета световна война или не, стискайте палци.

-----------------------
http://www.reuters.com/article/us-oil-i ... SKCN0VE21S
Fri Feb 5, 2016 5:15pm EST
Exclusive: Iran wants euro payment for new and outstanding oil sales - source
NEW DELHI | By Nidhi Verma
Умът на мъжа се познава по броя на децата му, а мъдростта - по броя на синовете му.

Назад към Икономика

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта

cron