Чудото в Украйна: "Не на продажбата на земя на чужденци!"


Мнения: 1729
Регистриран на: 15 Фев 2011, 12:24
МнениеПубликувано на: 07 Ное 2020, 16:17
Чудото в Украйна: "Не на продажбата на земя на чужденци!"

Събитията в Украйна през последните няколко дни, развиващи се стремително под радара на "българските" (и не само) масмедии, най-малкото граничи с чудо, ако не и истинско чудо.

Законът за продажба на украинската земя на чужденци, срещу което само по официални данни се обявиха над 70% от украинците (ясно е, че ако не 100%, то някъде ще е в границите на 98%-99%), е обявен от Конституционния съд на Украйна за неконституционен, и е отменен.

Накратко, местната украинска олигархия там явно е настроена по-патриотично от няма да казвам коя в коя държава.

Ще следим развитието на събитията, но след това ЕПОХАЛНО събитие, всеки, който си позволи да посегне на украинския конституционен съд по какъвто и да било начин, за да ги принуди да отменят заключението си, си подписва автоматично смъртната присъда минимум в политически аспект.

--------------
На Украине новый государственный переворот

Павел Волков

7 ноября 2020, 14:55

Когда мы говорим, что Украина управляется из американского посольства, это не фигура речи, а факт жизни. Именно американцы после Майдана курировали создание странных органов по борьбе с коррупцией с не до конца понятным подчинением.
......................
4 ноября Конституционный суд представляет проект решения по рынку земли, где сказано, что все земельные вопросы могут решаться только на референдуме, земля принадлежит народу и не может продаваться, иностранцы не могут быть собственниками украинской земли.

https://vz.ru/opinions/2020/11/7/1069055.html
Умът на мъжа се познава по броя на децата му, а мъдростта - по броя на синовете му.

Назад към Геополитика

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 45 госта

cron