Колко време остава до изхода на германските турци към анават


Мнения: 1688
Регистриран на: 15 Фев 2011, 12:24
МнениеПубликувано на: 18 Сеп 2017, 20:20
Колко време остава до изхода на германските турци към анаватана си?

Отлична статия на Дмитрий Добров, който буквално забива пръста в раната. Толкова ясни и крещящи данни за "мултикултурния" експеримент в Европа са истинско съкровище.

Германските проблеми с турската диаспора на германска земя принципно не са по-различни от тия и на другите западноевропейски държави с мюсюлманска диаспора, плодяща се като култура в чашка на Петри.

На изборите в Германия, от които ни делят само няколко дни, партията "Алтернатива за Германия" задължително трябва да влезе в парламента, колкото и да умират само при тая мисъл "общочовеците". Впрочем, и прогнозите го потвърждават, допитванията една седмица преди изборите показват, че "Алтернатива за Германия" ще получи 11% гласовете, което я поставя на 3 място в "класацията" и сигурно влизане и съответно представяне в парламента.
http://www.dw.com/en/german-election-fa ... a-40551590

Мдааа, почва да се нажежава в Европа... и не е далеч денят, в който всички турци Германия - и "интегрирани" и недотам интегрирани, ще се прибират анаватана си, и тогава е моментът и гражданите в България с турско "самосъзнание" да се слеят с тях в общия им поток към анадола.

-----------------------
http://inosmi.ru/politic/20170918/240306259.html
Трудная интеграция турок в Германии
Проблема беженцев и иммигрантов

18.09.20174357
Tweet
Дмитрий Добров
-------------
Умът на мъжа се познава по броя на децата му, а мъдростта - по броя на синовете му.

Назад към Геополитика

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 3 госта

cron