Тез Юди Макрон и Ротшилд


Мнения: 1688
Регистриран на: 15 Фев 2011, 12:24
МнениеПубликувано на: 10 Авг 2017, 18:45
Тез Юди Макрон и Ротшилд

Скъпи другарки и другари, отново съм сломен и съкрушен (тук е първата част на сломеното ми сърце - viewtopic.php?f=22&t=2011 ), да, с болка на сърцето донасям до знанието ви, че нашият другар Макрон, скъпи другарки и другари, клекнал (да беше се навел напред с разтворените си прелестни задни полукълба би било разбираемо и похвално, скъпи другари и другарки), да, представете си само, клекнал пред тези гнусни същества с пагони, и ЗАЯВИЛ ЛИЧНО, ЧЕ ЕДИНСТВЕНО САМО БЮДЖЕТЪТ ЗА ОТБРАНАТА ЩЯЛ ДА ИМА ПОВИШЕНИЕ ПРЕЗ 2018 Г.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! А нашата другарка, министърката на войната, Флоранс Парли, само четири дни (4!!!) след оставката на онзи гнусен шапкар де Вилие, обявила официално за размразяването на кредит от 1 200 000 000 евро от замразените през 2017 г. 1 900 000 000 евро!!! Къде остава все по-пълното задоволяване на нуждите на скъпите ни мургави другари и другарки, питам аз?!??? Къде остава социалната държава, питам аз, и няма да се уморя да питам, също като нашия скъп другар Параванов.

Скъпи другари и другарки, но това не е всичко, което нашият другар Макрон върши, не, това е някакъв злокобен кошмар наяве, а другарят Макрон е доверено на лице на един от нашите най-велики суперултрасвръхдругари - Ротшилд, лично самият наш суперултрасвръхдругар Ротшилд гарантира за него, не, това не дори и кошмар наяве, скъпи другари и другарки... аз... аз... аз не смея дори и да изкажа най-чудовищното подозрение, което ми се върти из главата: ами ако... ами ако ... и нашият суперултрасвръхдругар Ротшилд... и той?!???? И той... се е продал на суперсвръхренегата, врага с партиен билет, Тръмп, и онова чудовище, представител на силите на Мрака и най-черната реакция, Найтемнейший?!???

Не, спирам дотук, уважаеми скъпи другарки и другари, нека международната прогресивна общественост и всички наши другари и другарки на света ни се притекат в помощ, защото, инак... не смея дори и да си го помисля, скъпи другари и другарки, нима... нима... и ние навлизаме в Перестройка?!???????? Нима враговете на прогреса, под маската на ревизионистите, ще опорочат нашето най-велико дело, делото на свободното другарство, на свободните съзидатели, на рицарите на мистрията и триъгълника?!???

-----------------------
http://inosmi.ru/politic/20170810/240022730.html
Макрон все еще на коне после трех месяцев у власти?
Президентские выборы во Франции 2016-2017

В среду глава государства взял несколько выходных после трех первых месяцев работы на президентском посту. Эти три месяца активной работы дорого ему обошлись.
10.08.2017053
Tweet
Людвиг Галле (Ludwig Gallet)
http://www.lexpress.fr/actualite/politi ... 33640.html
Умът на мъжа се познава по броя на децата му, а мъдростта - по броя на синовете му.

Назад към Геополитика

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 3 госта

cron