Мартин Карбовски-фейсбук


Мнения: 1181
Регистриран на: 10 Фев 2011, 22:57
МнениеПубликувано на: 16 Май 2019, 17:03
Петър Иванов:
Малко обяснение:
Отрицателният растеж - 6,1 промила се получава така: 8,7 - 14,3 = -5,8. Това е отрицателен естествен прираст на населението.
Той, събран с мигрантското салдо, дава растежа: -5,8 - 0,3 = -6,1 промила отрицателен растеж, или намаляване.
Първа мистерия
От 235 държави в света само 35 намаляват. От тези 35 страни цели 19 (54% от 35) са бивши социалистически страни. Общо бившите соцстрани обаче са 40. Значи от всичките 335 страни в света социалистически са били само 40. От тях 2 (Словакия и Грузия) са с нулев растеж, а тези, които увеличават населението си, са 19 (48% от 40). Това са Албания, Татарстан, Киргизстан, Азърбайджан, Казахстан, Таджикистан, Узбекистан, Монголия, Северна Корея, Китай и др.
От некомунистическите 295 на брой страни в света само 16 (това е 5% от 295) намаляват, другите се увеличават.
А за комунистическите страни този процент не е 5%, а е около 50%, пет пъти по-голям, 5 срещу 50.
В демографски план може да се каже, че социализмът и комунизмът убиват населението, то изчезва. Даже и след като те са отхвърлени на боклука. Защо? Как става това?
https://www.lentata.com/page_14606.html

Мнения: 1181
Регистриран на: 10 Фев 2011, 22:57
МнениеПубликувано на: 16 Май 2019, 17:08
Стоян Димитров:
Сигурно не знаете, че тази стратегия се изпълнява повече от десетилетие и някои от шокиращите промени са приемани още през 2009 г.
Постепенно, чрез саламовия метод (парченце по парченце), пъзелът се е редил, като крайната цел е не държавата да има контрол, а определени управляеми НПО-та да имат контрол над държавата и гражданите й (като на всичкото отгоре ще ни контролират с нашите пари )!

https://www.lentata.com/page_14590.html
Не си мислете, че само децата са целта...

Кои фондации си мислите, че вкарваха стотици хиляди мигранти с кораби през Средиземно море? Кои си мислите, че съдействаха на милионите пришълци, влезли през зелените граници?

Време е да си дадем равносметка КАК СТИГНАХМЕ ДОТУК!

Сигурно не знаете, че тази стратегия се изпълнява повече от десетилетие и някои от шокиращите промени са приемани още през 2009 г.

Постепенно, чрез саламовия метод (парченце по парченце), пъзелът се е редил, като крайната цел е не държавата да има контрол, а определени управляеми НПО-та да имат контрол над държавата и гражданите й (като на всичкото отгоре ще ни контролират с нашите пари )!

Христо Лафчиев предупреждаваше още през 2012 за това : https://m.offnews.bg/…/Noviiat-zakon-za-deteto-sazdava-uslo…

При всички "промени" се използват много подобни манипулативни методи в стила на КГБ, приспиващи обществото зад паравана на уж висши цели.

В сегашния случай всичко бе прикрито зад протеста "Системата ни убива", който уж е бил за "помощ" на децата инвалиди!

Въпросният "протест" имаше широка подкрепа от всички грантови медии, партии и НПО-та.

Всички под пълния контрол на Сорос и "Отворено общество".

Например в сайта "Терминал 3", обслужван от грантаджии, подвизаващи се в партия "Да, България", всяка седмица излизаше статия в подкрепа на "Системата ни убива".

Партия "Да, България" всъщност е партията на НПО-тата и мишоците в нея преди това бяха известни като "Протестна мрежа".

Приближените й медии са и "Дневник", "Капитал", "Медиапул", "ДойчеВеле", а имат и агентура (грантово подпомагани "журналисти") в почти всички останали медии!

И всички тези медии бълваха огромна подкрепа за техния "протест", просто защото бе необходим претекст за промяна на законите за социалната помощ и децата.

Така заедно с двете промени, касаещи децата инвалиди СЕ ПРИЕ ЦЯЛ НОВ ЗАКОН, ГАРАНТИРАЩ СТОТИЦИ МИЛИОНИ НА НПО-тата (от " социални услуги") И ПРОМЯНА В ОСТАНАЛИТЕ ЗАКОНИ, ДЕ ФАКТО ПРЕПИСАНИ ОТ СТРАТЕГИЯТА ЗА ДЕТЕТО!

Така че, не се чудете защо сега същите тези медии плюят по нашия протест.

Изяждаме им париците, затова!

Между другото тези факти въобще не оправдават ГЕРБ.

Тази партия също е пълна с послушници на Сорос и "Отворено общество", също като БСП и ДПС!

Като погледнете първите шестима във всяка от избирателните листи, всички до един са пионки на дъртия спекулант!

И точно тези послушници довършиха мръсния план!

Отсега е ясно, че за когото и да гласувате от тези партии, със сигурност печели Сорос и НПО-тата му!

Не си мислете, че само децата са целта.

Целта е пълно подчинение с цената на всичко.

Кои фондации си мислите, че вкарваха стотици хиляди мигранти с кораби през Средиземно море?

Кои си мислите, че съдействаха на милионите пришълци, влезли през зелените граници?

Знаете ли колко милиарда спечелиха от това, плащаше се на глава...

Между другото тогава гореописаните медии и партии много подкрепяха всичко това, пищяха за "милосърдие" и "права" за сметка на нашите права... същите тези национални предатели подкрепяха и Истанбулската конвенция!

Е, сега стигнаха до децата ни, ножът е опрял до кокала и няма място за отстъпление!

_____________________________________________________________________________________________

Мнения: 1728
Регистриран на: 15 Фев 2011, 12:24
МнениеПубликувано на: 16 Май 2019, 18:39
Повдига ми се от всякакви комунисти, като Петъривановци, лафчиеви и всякакви димитрови, за теб - не знам.
Умът на мъжа се познава по броя на децата му, а мъдростта - по броя на синовете му.

Мнения: 1181
Регистриран на: 10 Фев 2011, 22:57
МнениеПубликувано на: 17 Май 2019, 10:29
На мен ми се повдига вече от всичко и всеки....но по инерция копирам и пускам..нещо като интернет манящина?!

Мнения: 1728
Регистриран на: 15 Фев 2011, 12:24
МнениеПубликувано на: 17 Май 2019, 15:21
Gero написа:На мен ми се повдига вече от всичко и всеки....но по инерция копирам и пускам..нещо като интернет манящина?!


Не бива да се проявава инерция, когато става за най-мръсната история: агенти на Шорош под прикритие на "борба с агентите на Шорош".

Абсолютно в никакъв случай.

Всички тия... "борци" някъде да са писали за Божиите заповеди??? За междуполовото "равенство"? За финансираното от така любимата на всички "социална държава" узаконено убийство на неродени дечица??? При което убиецът-доктор и съучастничката му бременна жена (езикът ми не се обръща да я нарека "майка") получават възнаграждение от държавната администрация.

А??????
Умът на мъжа се познава по броя на децата му, а мъдростта - по броя на синовете му.

Мнения: 1181
Регистриран на: 10 Фев 2011, 22:57
МнениеПубликувано на: 17 Май 2019, 18:35
Де да го знам...но сега чуках в гугъла и ..правил е някакви предавания за демографията абортите.Не съм ги гледал..може би само констатира...решения незнам дли дава..или просто само пита някакви момичета..коиото не искали да имат деца..или знам ли.Трябва да ги прегледам..две части :
https://www.btv.bg/video/shows/karbovsk ... chast.html
"Проект: Демография 2: Отказ (1 част)
Вижте няколко човека - момичета, мъже и жени, които аргументират своя отказ да имат деца"Статистиката за абортите в България, през последните около 60 години, е ужасяваща. От 1953 година, когато за първи път имаме статистика за легални аборти по желание, броят започва да нараства рязко. Общо от 1953 до 2015 година са родени 6 909 000 българи, а абортите са 5 878 000. За първите 9 месеца на 2017 година у нас са извършени близо 11 000 аборта по желание. Неродените деца за този период се равняват на населението на общински град като Кнежа. Нацията ни се топи, според някои експерти, с по 8 човека на час.

Гледайте цялото предаване на btvplus.bg"

Мнения: 1181
Регистриран на: 10 Фев 2011, 22:57
МнениеПубликувано на: 17 Май 2019, 18:38
Е тука втора част на "демографията"..ама нещо видео не виждам..:

https://tv.dir.bg/news.php?id=26948331
8 март 2018 | 10:40 Дачев 2
Отказът на българите да създават поколение – тази събота в „Карбовски: Втори план“ по bTV, 18:00 ч.

След силния отзвук от първата част, Мартин Карбовски представя на зрителите и втората от "най-страшния си проект", озаглавена „Демография 2: Отказ“. В двете издания водещият поставя фокус върху бързото стопяване на българската нация, изчезващите училища и отказа на българите да създават поколение.

Вторият епизод е посветен на онези българи, които съзнателно и по своя воля избират да нямат деца. Онези, които смятат собственото си бъдеще и развитие за по-важно от това на държавата си или които не искат да обричат потенциалното си поколение на същата тази държава. „Народът не ще да произвежда народ“, казва самият Карбовски.

„Демография 2: Отказ“ показва няколко човека – момичета, мъже и жени, които аргументират своя отказ. И авторът задава своя логичен въпрос: „Защо никой не говори за „слона в стаята“? За абортите? За циганите? За егоизма? За богатите с едно и бедните с десет деца? Защо мълчим, докато умираме?“

Карбовски разговаря със статистика проф. Трендафил Митев, който твърди, че ако се запазят сегашните темпове на стопяване на нацията, през 2050 в България ще има два милиона българи, два милиона роми и един милион етнически турци.

Журналистът вярва, че всеки има основателна причина да откаже да има деца. Все пак той се съгласява с меннието на проф. Митев, че ако нещата започнат да се оправят, ако има съзнателни политики, които да направят България привлекателно и спокойно място за живот, а вследствие на това хората да искат да имат деца (повече от едно) и част от избягалите да поискат да се върнат, нещата могат и да се получат.

Мнения: 1728
Регистриран на: 15 Фев 2011, 12:24
МнениеПубликувано на: 17 Май 2019, 19:45
Благодаря ти за обширния отговор на въпроса ми. Всички гореизброени "спасители на Отечеството" са или идиоти, или платени агенти на чужди сили. Сигурно ще кажеш, че това ти е известно отдавна, и ще бъдеш прав.

Дано Господ стори чудо и спаси България... от самите нас.

А защо Карбовски не говори за мерките, които взема президентът Путин в това отношение, също е ясно.

Не ми прилича на идиот, значи...

Ще ти дам един пример-доказателство за твърдението си, че това са гмеж от идиоти и чужди агенти: как така никой не повдига въпроса, защо тези фактори, които ни убиват, не действат при циганите и турците???

А? Какво ще кажеш по въпроса?
Умът на мъжа се познава по броя на децата му, а мъдростта - по броя на синовете му.

Мнения: 1181
Регистриран на: 10 Фев 2011, 22:57
МнениеПубликувано на: 17 Май 2019, 20:25
Ама аз отговор не съм писал..това го копнах?! Както и да е де...
Тях,тях да ги питам,защо при мангустите не важат пречки..а се роят като мухи....

Мнения: 1728
Регистриран на: 15 Фев 2011, 12:24
МнениеПубликувано на: 17 Май 2019, 20:36
Как да не е, нали ти зададох въпрос и ти ми отговори с "копнатия материал"??

А другият въпрос не беше към теб, нито ти да ги питаш, а как мислиш защо никой от тях не повдига този въпрос.
Умът на мъжа се познава по броя на децата му, а мъдростта - по броя на синовете му.

Мнения: 1181
Регистриран на: 10 Фев 2011, 22:57
МнениеПубликувано на: 17 Май 2019, 20:47
Ама мен ли питаш,защо никой от тях не повдига този въпрос?! :)
Че ти ли не знаеш всички те какво представляват? :)

Мнения: 1728
Регистриран на: 15 Фев 2011, 12:24
МнениеПубликувано на: 17 Май 2019, 20:53
:D

Не ми излизай с тоя номер. Ти ми пускаш материали на идиоти и чужди агенти без никакъв коментар, освен, че си бил "интернет-маниак", за да ги разобличавам ли??? Ако е така, добре, само да не е другото, че наистина го правиш без да разбираш какво правиш.
Умът на мъжа се познава по броя на децата му, а мъдростта - по броя на синовете му.

Мнения: 1181
Регистриран на: 10 Фев 2011, 22:57
МнениеПубликувано на: 17 Май 2019, 21:03
Аз чак сега ..видях..в този момент..че тази статия е писана от академика..професор по демография Петър Иванов!!? ..!?

Мнения: 1728
Регистриран на: 15 Фев 2011, 12:24
МнениеПубликувано на: 17 Май 2019, 21:14
е, по-добро доказателство за думите ми едва ли може да има :D
Умът на мъжа се познава по броя на децата му, а мъдростта - по броя на синовете му.

Назад към Материали

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта

cron