ДНК-тестовете в САЩ за бащинство: 30% от бащите измамени


Мнения: 1729
Регистриран на: 15 Фев 2011, 12:24
МнениеПубликувано на: 12 Апр 2014, 09:40
http://canadiancrc.com/Newspaper_Articl ... OCT05.aspx

http://www.reddit.com/r/TheRedPill/comm ... tests_the/
(вторият линк е отличен англоезичен ресурс по темата с много точно име)

Още от началото, когато самият тест е бил доста скъпо "удоволствие", до днешен ден, когато цените за един комплект консумативи вече са направо символични, 30% от американските бащи, усъмнили се във верността на своите половинки, и решили да направят тест за бащинство на децата си, за да се уверят, че децата са наистина техни, а не на някой съсед или колега на благо"верните" им съпруги, редовно се уверяват, че съмненията им са се оправдали на 100%.

Човек може само да гадае кой и как е допуснал тази грешка такава информация да изплува в "Ню Йорк Таймс", но това е вече предмет на друга дискусия. Просто човек е несъвършен и стават грешки, колкото и добре да се планират операциите, дори и Операцията с най-главното "О".

Тези 30% са в сила не само за американските бащи, разбира се. Жестокото постоянство на статистиката е в сила и за канадските и западноевропейските също... а може би и не само за тях?

А?

Кое хапче ще предпочете българският мъж?
Умът на мъжа се познава по броя на децата му, а мъдростта - по броя на синовете му.

Мнения: 1729
Регистриран на: 15 Фев 2011, 12:24
МнениеПубликувано на: 23 Апр 2014, 09:20
темата търпи развитие. Според този постинг от специфичен блог тия 30% са си направо константа навсякъде, където има жени, мъже, деца и пр. Не знам доколко е достоверно като твърдение, но ако американската и западноевропейската система в тази област бъде наложена и при нас - имам предвид чудовищния рекет срещу мъжете - данните ще изскочат и за българския случай, защото мъжете масово ще хукнат да правят ДНК-тестове на децата си за бащинство.

А за това, че 30% от жените си умират да раждат от чужди татковци.... шшшшшшшт, такава закономерност няма, само ви се е привидяла.
------
http://clubs.dir.bg/showflat.php?Board= ... t=all&vc=1

Тема Re: баща неизвестен нови [re: delfin11]
Автор CтpeйнджъpМодератор (змийче усойче)
Публикувано 20.12.08 10:34

Делфина, бирето е лекар и като лекар е учил и виждал доста. Моя съпруг също е лекар, а негови преподавател е казвал, че 30% от бащите в България не са бащи. Именно лекарите правят експертизите и знаят за какво става въпрос.
----
Умът на мъжа се познава по броя на децата му, а мъдростта - по броя на синовете му.

Назад към Материали

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта

cron