Въпроси

Отговори на някои често задавани въпроси или за какво по-точно става дума?

Кои са инициаторите на тази гражданска инициатива?

Инициативата бе стартирана от няколко българи живеещи в България и извън нея. Аз съм само един от тях. Ще напиша повече за себе си в раздела “Представете се”. Предполагам, че останалите инициатори ще направят същото (или поне някои от тях).

Каква е крайната ни цел?

След като в България “всеки лост е политически” независимо за какво става дума, целта ни е да накараме родните политици да предприемат конкретни мерки (а не обещания) за борба с демографската катастрофа и потенциалното изчезване на нацията и страната ни. В замяна ние ще им предложим подкрепата си.

Каква е нашата структура?

Не сме партия, не мислим, че на този етап имаме нужда да регистрираме някаква фондация или неправителствена организация.

Всеки един от нас може сам да започне да създава неформални регионални структури на инициативата и да ни извести за тях за да знаем, че можем да разчитаме на него.

Ще предприемаме ли публични изяви и как ще се финансират те?

Да. Ще предприемаме публични изяви. Сами ще си ги финансираме. Ще дадем възможност на участниците в инициативата сами да финансират конкретна публична изява вместо да събираме членски внос, да назначаваме касиер, да откриваме сметка и т.н.

Кой може да публикува материали за демографската катастрофа на страницата ни?

Всеки, който има актуален материал. Достатъчно е само да ни го изпрати до администратора на форума чрез електронната поща или чрез лично съобщение.