В неделя, 21-ви Август, трима наши съфорумници (с никовете и съидейници Dulio, Danesa и Nikossassin) са се срещнали в Стара Загора и разговаряли лично с кандидат-президентската двойка Кунева-Христов и са станали доброволци в тяхната кампания. Очаквам от тях да се застъпят за демографската идея, която ни събра в този форум.

На 22 Юли, Петък – от 12 часа {ЕТ}, или 19 ч. българско време, по Радио Отзвук ще започват ежеседмични предавания във връзка с предстоящите президентски избори.
Ще представяме кандидат президентите, както и ще се обсъждат важни теми, като: демографската обстановка в България, икономиката, образователната система, избирателните права на българите в чужбина и други.
Първи гост ще е Г-н Д-р Атанас Семов – кандидат президент от РЗС, който ще представи президентската си платформа, както и ще отговаря на ваши въпроси, които можете да зададете по електронната поща  или по чат прозореца по време на предаването.
Постоянни гости ще са Емил Антоноф от НЮ Йорк, Крис Ангелов, от Вашингтон (от сайта демографи.орг), както и Паула Лайт, от България (политически критик на радио Отзвук)
За повече информация, моля посетете Радио Отзвук – http://otzvuk.com

Димитровградската рок-банда “Shuffle” изготви и записва рок-парче информиращо за проблема с демографската катастрофа и популяризиращо нашата инициатива. Очаквайте повече подробности!

Радио Отзвук и Demografi.org подемат съвместна кампания за борба с демографската катастрофа в България. Очаквайте повече подробности.

Платформа

Заповядайте в demografi.org , за да изкажете мнението си относно
ПЛАТФОРМАТА за предотвратяване на демографската катастрофа.

Кандидатът за кмет на София от Гражданска Инициатива “Софиянци за София” Петър Хранков се включи активно в инициативата ни предлагайки конкретни насоки за борба с демографската катастрофа. За повече информация посетете рубриката “Материали” на началната ни страница или едноименната рубрика в нашия форум.

Най-късно до утре ще отворят дискусия в техния форум www.beroe.eu за това, с което сме се захванали. Не се срамувайте да се включите в нея.

Живеем във времена в които да си антибългарин и то насред България се смята за нещо прогресивно.
Да Прочети още »

С над 600 000 души се е стопила България за последните 10 години. Това е равносилно на изчезването на населението на 28 средно големи града, по един във всяка област. Прочети още »